Van zodra uw bestelling bij ons toekomt begint de verwerking hiervan. Bestellingen die voor 12u toekomen proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via, Myparcel, DPD, B-Post, Post NL, Mondial Relay. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Om onze verzendkosten zo laag mogelijk te houden voor onze klanten versturen we alles in sobere enveloppen of dozen zonder ons logo op. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00u en18:00u plaatsvinden. (Nederland 2 tot 3 dagen)

Levering op een ander adres? in een AFHAALPUNT®
Geen probleem vermeld duidelijk op het leveringsadres: AFHAALPUNT® gevolgd door het adres. We kunnen momenteel enkel naar een DPD afhaalpunt sturen.

De verzendkosten bedragen:
België: € 5,00 vanaf € 50 gratis, gratis transport zelf even aanvinken
Nederland: € 6,50 vanaf € 50 gratis, gratis transport zelf even aanvinken
Ook in andere Europese landen is een thuislevering mogelijk, pakjes tot 2 kg.