LEVERTIJD

Wij zijn een stevig in de Benelux verankerd bedrijf met een strategische voorraad van de aangeboden producten waardoor we een snelle levering garanderen. We stellen alles in het werk om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00u worden geplaatst, worden normalerwijze dezelfde dag nog verzonden. Het lukt echter niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet meer voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Behoudens uitzonderlijke drukte zijn de volgende levertijden van toepassing:
België: 1~3 werkdagen
Nederland: 2~4 werkdagen
Andere EU-landen: 4~6 werkdagen
Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

VERZENDKOSTEN

De in de webshop vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Voor België:

€5,00 voor bestellingen onder de €50,-
De verzendkosten zijn gratis voor bestellingen vanaf €50,-
Levertijd België 2 tot 3 dagen

Voor Nederland:

€6,50 voor bestellingen onder de €50,-
De verzendkosten zijn gratis voor bestellingen vanaf €50,-
Levertijd Nederland 2 tot 3 dagen
De levering van uw bestelling verloopt via het logistiek platform Myparcel met DPD, B-Post, Post NL of Mondial Relay. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00u plaatsvinden. Het moment van aflevering kunnen wij helaas  niet garanderen.
Om onze verzendkosten zo laag mogelijk te houden voor onze klanten versturen we alles in enveloppen of dozen zonder dat ons logo hierop staat weergegeven.

Levering aan een afhaalpunt

Kan ik mijn bestelling aan een afhaalpunt laten leveren?

Jazeker kan dat! Je hebt vanaf nu de mogelijkheid je pakket te laten leveren bij een DPD of Bpost-punt (enkel voor België). Waar je het pakket wanneer het jou uitkomt (binnen 10 kalenderdagen) kan ophalen. Vermeld bij je bestelling duidelijk op het leveringsadres: “AFHAALPUNT” gevolgd door het adres van het afhaalpunt waar het pakje naartoe moet worden gestuurd.
Let op: voor Nederland kunnen we enkel naar een DPD afhaalpunt sturen.