Over ons

Over Your Curves Your Size

De “Curves” of de vrouwelijke vormen en rondingen zijn uniek.

 

Beenmode die je in de winkel of in andere webshops kan vinden, voldoet niet altijd aan de behoefte van elke vrouw. Een peervorm model, brede dijen of afwijkende lichaamslengte? wij geven been- en ondermode die afwijkt van de standaard confectiematen een nieuw elan met producten waarvan we de belangrijkste eigenschappen zéér hoog in het vaandel dragen: pasvorm en het draagcomfort.

 

Ons team heeft maandenlang gewerkt om een gamma van producten te selecteren en te ontwikkelen die een oplossing bieden voor jou “Curves” met een ongekende flexibiliteit en rekbaarheid. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, een lokale KMO met een uitstekende advies, verkoop en naverkoop service. Dus niet een zoveelste drop-shipper aanbieder maar een stevig in de Benelux verankerd bedrijf met een strategische voorraad van de aangeboden producten waardoor we een snelle levering garanderen.

 

De producten uit de YourCurvesYourSize collectie worden stuk voor stuk in Europa ontwikkeld en geproduceerd met de modernste technologische toepassingen. Door gebruik te maken van 360° rekbare garens of de unieke 3D weving passen de producten uit onze collectie gewoonweg perfect, zijn ultra comfortabel om te dragen en uitzonderlijk duurzaam.

 

Kies je stijl! Bekijk het gamma in onze webshop met een breed scala van producten: Panty’s, Stay-ups, Kousen, Kniekousen, Sokjes, Slips & Shorts en smoothwear. Dit alles in een brede waaier van maten, prints en de keuze voor klassieke of speelse kleuren getoetst aan de gangbare modetrends.

 

STRESS FREE!