FAQ

Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00u worden geplaatst, worden normalerwijze dezelfde dag nog verzonden. Het lukt echter niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet meer voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Behoudens uitzonderlijke drukte zijn de volgende levertijden van toepassing:
België: 1~3 werkdagen
Nederland: 2~4 werkdagen
Andere EU-landen: 4~6 werkdagen
Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Meer informatie betreffende Levertijd en Verzendkosten kan u hier vinden.
Voor België: Bieden wij gratis verzending voor bestellingen vanaf €50,00. Voor bestellingen onder de €50,00 wordt er een vaste kost berekend van €5,00.
Voor Nederland: Bieden wij gratis verzending voor bestellingen vanaf €50,00. Voor bestellingen onder de €50,00 wordt er een vaste kost berekend van €6,50.
Voor andere EU landen wordt een vaste kost berekend van €13,95.
Meer informatie betreffende Levertijd en Verzendkosten kan u hier vinden.
Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van ons een orderbevestiging per e-mail. Problemen met het vinden deze e-mail(s)? Controleer eerst de spam-map of deze daar misschien terecht zijn gekomen.
Nog steeds niets? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via deze link. We helpen je graag verder!
Van zodra je bestelling ons magazijn verlaat en wordt overgedragen aan de logistieke partner, ontvangt u van ons een e-mail. Hebt u deze goed ontvangen?
Inderdaad, van zodra je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een Track & Trace code van de vervoerder waarmee je de status van de uitlevering kan opvolgen.
Jazeker kan dat! U hebt vanaf nu de mogelijkheid je pakket te laten leveren bij een DPD of Bpost-punt (enkel voor België). Waar je het pakket wanneer het jou uitkomt (binnen 10 kalenderdagen) kan ophalen. Vermeld bij de bestelling duidelijk op het leveringsadres: “AFHAALPUNT” gevolgd door het adres van het afhaalpunt waar het pakje naartoe moet worden gestuurd. Meer informatie kan u hier vinden.
Gebruik de Track & Trace code die in onze verzendbevestigingsmail van uw bestelling staat. Onze vervoerders scannen uw pakket in elke fase van de levering en kan u voorzien van meer nauwkeurige locatie-informatie. Houd er rekening mee dat de levering van internationale pakketten iets langer in beslag kan nemen.
Contacteer ons dan via deze link. Wij zullen uw pakket samen met ons magazijn en de logistieke partner traceren en opvolgen en zullen er alles aan doen om uw pakket zo snel mogelijk bij u te krijgen.

Retour

Producten waarvan de verpakking door de consument werd geopend en/of waarvan de verzegeling werd verbroken kunnen niet geruild worden. Vanwege hygiënische redenen is het herroepingsrecht hierop niet van toepassing. Indien een product niet voldoet of gebreken vertoont, neem dan hierover contact met ons op via het “Klachten/Garantie” formulier dat je hier kan vinden.
De kosten voor retourzendingen van bij u thuis naar ons adres zijn voor uw rekening. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Vanwege hygiënische redenen is het herroepingsrecht echter niet geldig voor producten waarvan de verpakking door de consument werd geopend en/of waarvan de verzegeling werd verbroken. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.
Indien een product beschadigd is, niet voldoet of gebreken vertoont, neemt u hierover contact met ons op via het “Klachten/Garantie” formulier dat je hier kan vinden. Wij nemen uw melding meteen in behandeling en proberen het probleem zo spoedig mogelijk voor u op te lossen! In geval van schade graag detailfoto(s) als bewijs meesturen.

Cadeaubon

Ja, natuurlijk! Wij bieden digitale cadeaubonnen met een aankoopwaarde van €10,00 tot €100,00 . Je kan ze hier vinden.
Wanneer de couponcode wordt gebruikt bij een bestelling, wordt het tegoed van de cadeaubon automatisch van het totaalbedrag van de bestelling afgetrokken. Problemen met het vinden van uw kaart saldo?
E-mail ons op info@leggielegz.com of via onze contactpagina en we helpen je graag verder.