Betaalmethoden

Creditcard, Bancontact, MisterCash & iDeal

Dankzij Bancontact/Mister Cash voor Belgische klanten en iDeal voor Nederlandse klanten kan u makkelijk, veilig en snel online uw bestelling afrekenen via een app op uw smartphone of met behulp van de kaartlezer van uw bank (die u ook gebruikt voor internetbankieren). Uiteraard kan u ook via uw kredietkaart (VISA, MasterCard,…) op dezelfde manier betalen.
Deze betalingen worden afgehandeld door onze partner Mollie en via deze link krijgt u antwoord op uw vragen. Zij beschikken over de nodige certificaten om op te treden als Payment Service Provider en werken steeds met een beveiligde verbinding. Mollie heeft daarvoor een “Extended Validation Certificate”, dat ziet u aan de groene adresbalk in uw browser tijdens het betalen. Daarbij worden uw gegevens versleuteld verstuurd over het internet. Daarnaast is Mollie ook PCI DSS-gecertificeerd. Dit geeft het niveau aan waarop Mollie de veiligheid van de transacties voor klanten en consumenten heeft geregeld. Heb je een vraag over je betaling? dan kan je via deze link de status van je betaling bij Mollie opvragen.

 

Overschrijving

Uiteraard kan u uw bestelling ook betalen door middel van een Europese overschrijving. De bestelde artikelen worden dan meteen bij bestelling voor u gereserveerd. Wanneer het totaalbedrag op onze rekening staat zal uw bestelling verzonden worden. Bestellingen die langer dan 2 weken onbetaald blijven worden automatisch geannuleerd.