Queen – Size Beenmode


Het is de meesten onder u ongetwijfeld opgevallen hoe weinig keuze er is qua dessins en tinten in panty’s voor de dames met een maatje meer. De Queen- Size beenmode collectie is gemaakt met liefde voor schoonheid en eerbetoon aan vrouwelijkheid!

Tot voor kort konden dames met een maatje meer alleen maar dromen van mooie patroontjes. We hebben besloten daar verandering in te brengen!

Wij werken samen met prachtige meiden die het bewijs zijn dat je je ondanks je rondingen toch sexy kan voelen! Wij zijn er erg trots op dat onze panty’s een blijvertje zijn in hun dagelijkse garderobe.

Wat is de magie van Queen Size?
Dankzij het gebruik van een modern 3D-weefsel passen de panty’s uit de Queen Size-collectie perfect, ze rekken uit in alle richtingen.

De panty’s zien er keurig uit, de maattabel loopt van 5XL tot 9XL en een extra, uitzonderlijke maat 8SHORT. Als tot nu toe alle grote maat panty’s te lang voor u waren, zal de “8 SHORT” het probleem oplossen! Bekijk de volledige maattabel.

Maattabel Queen-size panty
Queen Size Maattabel


We zijn er zeker van dat de hoge taille en het ultracomfortabele 3D-weefsel ervoor zorgen dat u uitkijkt naar de volgende gelegenheid om onze Queen Size-panty te dragen!