Dijbanden Klein accessoire, een grote verschil voor u!

Dijbanden tegen schaafwonden zijn bijzonder geschikt voor mensen die een probleem hebben met schuurplekken op dijen en dit is vooral het geval tijdens de zomermaanden.

Dijbanden tegen pijnlijke schaafwonden is één van die accessoires die het leven van veel dames beslist gemakkelijker maken. Onze dijbanden zijn gemaakt van de beste materialen, huidvriendelijk en comfortabel om te dragen, en ze voorkomen effectief wrijving van de dijen, huidirritatie en schuurplekken.
Dijenbanden zijn helaas nog steeds geen vertrouwd product en wij hopen dat dit snel zal veranderen. Zodat dames die in de zomer last hebben van schuurplekken en irritatie, eindelijk een remedie voor hun problemen zullen vinden.

Hoe werken zulke dijbanden tegen schuren?
Hierbij dient te worden opgemerkt dat zij twee functies hebben – ten eerste verminderen zij het zweten en absorberen zij vocht, terwijl zij tevens wrijving tussen de dijen voorkomen.
Ze zijn veel doeltreffender dan cosmetische producten, die onder invloed van zweet en na verloop van tijd gewoon van de huid verdwijnen – terwijl dijbanden deze gevoelige zone de hele tijd dat ze worden gedragen beschermen!

Hoe lang gaan ze mee?
Dit heeft vooral betrekking op de het wassen – hoe doe je dat?
Om te beginnen moeten de anti-schaafbanden in een lingeriezakje worden gedaan voordat ze worden gewassen. Zo wordt voorkomen dat ze gaan uitrekken door contact met knopen, haakjes of ritssluitingen in andere kleding. Nog beter is een handwasje, het is de beste manier om dit materiaal te wassen. Verder moet het drogen van dit accessoire best plat gebeuren. De dijenbanden kunnen op een handdoek worden uitgespreid tot ze volledig droog zijn. Zo wordt voorkomen dat ze uitrekken en vervormen door wasknijpers.