Luxe Jarretelkousen Penelope

Luxe Jarretelkousen Penelope

 19,95

De Penelope Luxe Jarretelkousen combineren elegantie en comfort in een adembenemend design, speciaal voor curvy vrouwen. Deze zwarte kousen hebben een prachtige rode kanten boord van 8 cm, gemaakt van hoogwaardige Italiaanse elastische kant, die soepel om je benen vormt en zorgt voor een perfecte pasvorm. Verkrijgbaar in maten 5/6, 7/8 en 9, bieden deze kousen optimaal draaggemak voor dames met een voller figuur.

Met een dikte van 30 denier bieden de kousen de ideale balans tussen transparantie en stevigheid, waardoor ze geschikt zijn voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Dankzij hun elastische ontwerp en stevige afwerking blijven ze comfortabel zitten, zonder af te zakken, de hele dag door. Of je nu een speciale avond plant of je dagelijkse outfit een luxueuze touch wilt geven, deze jarretelkousen zijn een must-have.

 

 

Waarom de Penelope Jarretelkousen?

  • Ontworpen voor curvy dames, met een perfecte pasvorm in grote maten.
  • Licht transparant voor een elegante, verleidelijke look.
  • Italiaanse kant van hoge kwaliteit voor langdurig comfort en stijl
  • Keuze uit vier prachtige kleuren, geschikt voor elke gelegenheid.
  • Gordel niet inbegrepen

 

 

Verwen jezelf met de luxe van Penelope Jarretelkousen en ervaar het verschil van Italiaanse kwaliteit en stijl. Bestel vandaag nog jouw perfecte paar en ontdek het ultieme draagcomfort in een prachtig design.

Meer lezen
wasvoorschriften - handwas

Andere suggesties…