Panty Zebra Print Nude

Panty Zebra Print Nude

 16,95

De Panty Zebra Print Nude is niet alleen een modieuze keuze, maar ook een perfect voorbeeld van stijl die rekening houdt met elke vrouw. Speciaal ontworpen voor grotere maten, biedt deze panty een comfortabele en flatterende pasvorm in de maten 7, 8 en 9.

 

Voor veel vrouwen kan het een uitdaging zijn om een panty te vinden die zowel trendy als passend is, vooral in grotere maten. Deze zebra-print panty in een elegante nude kleur lost dat probleem op door stijl en functionaliteit te combineren. De panty is gemaakt in 3D Stretch technologie, dat zich perfect aanpassen aan je lichaam, zonder in te boeten aan draagcomfort of elasticiteit.

 

De nude tint zorgt ervoor dat de panty veelzijdig is en makkelijk te combineren met diverse outfits. Of je nu kiest voor een casual look of iets meer formeels, deze panty biedt de ideale mix van subtiele flair en gedurfde stijl. De zebra-print voegt een speelse twist toe, terwijl de nude achtergrond ervoor zorgt dat het geheel verfijnd blijft.

 

De keuze voor maten 7, 8 en 9 betekent dat je geen concessies hoeft te doen aan je persoonlijke stijl. Of je nu op zoek bent naar iets voor dagelijks gebruik of een speciale gelegenheid, de Panty Zebra Print Nude biedt de perfecte balans tussen modieus en comfortabel.

 

 

Extreem rekbaar en duurzaam, bestand tegen ladders
Ingewerkt en versterkt broekje
Onzichtbaar versterkt teengedeelte
Halfmatte afwerking
Elegante platte naden
Zonder tussenstuk = onzichtbaar onder de kleding
Klein, katoenen kruisje
Brede, comfortabele tailleband

 

 

 

De Panty Zebra Print Nude is ontworpen voor grote maten, en biedt de perfecte pasvorm in maten 7-9.  De panty is gemaakt in een 3D Stretch technologie, wat betekent dat hij ook duurzaam en bestand is tegen ladders. Hierdoor blijft je panty langer mooi, zelfs na meerdere keren dragen en wassen.

De Panty met Zebraprint is een mode-item dat elke vrouw met een maatje meer in haar kousenlade zou moeten hebben.

Meer lezen
wasvoorschriften - handwas

Andere suggesties…