Panty Zebraprint – 3D-stretch

Panty Zebraprint – 3D-stretch

 16,95

We begrijpen hoe belangrijk het is om je zowel stijlvol als comfortabel te voelen, ongeacht je maat. Daarom presenteren we met trots de Panty Zebraprint – 3D-stretch, speciaal ontworpen voor vrouwen met een maatje meer. Deze panty, verkrijgbaar in de maten 7, 8, en 9, biedt niet alleen een trendy zebra print maar ook een perfecte pasvorm, en mag zeker niet ontbreken in je kousenlade.

 

Een zebraprint is een tijdloos en veelzijdig patroon dat elke outfit een speelse en gedurfde touch geeft. De combinatie van zwart en transparant in deze panty zorgt ervoor dat de print subtiel maar toch opvallend is, waardoor het gemakkelijk te combineren is met verschillende kledingstukken. Of je nu een klassieke zwarte jurk draagt of je look wilt opfrissen met een rok, deze panty zal je outfit naar een hoger niveau tillen.

 

Extreem rekbaar en duurzaam, bestand tegen ladders
Ingewerkt en versterkt broekje
Onzichtbaar versterkt teengedeelte
Halfmatte afwerking
Elegante platte naden
Zonder tussenstuk = onzichtbaar onder de kleding
Klein, katoenen kruisje
Brede, comfortabele tailleband

 

 

De Zwarte Panty met dierenprint is speciaal ontworpen voor grote maten, en biedt de perfecte pasvorm en ondersteuning in maten 7, 8, en 9. De panty is gemaakt met 3D Stretch technologie, wat betekent dat hij niet alleen extreem rekbaar is, maar ook duurzaam en bestand tegen ladders. Hierdoor blijft je panty langer mooi, zelfs na meerdere keren dragen en wassen.

 

De Panty Zebraprint – 3D-stretch is een mode-item dat elke vrouw met een maatje meer in haar kledingkast zou moeten hebben. Hij biedt niet alleen comfort, maar ook een stijlvolle en trendy look die bij elke gelegenheid past. Of je nu op zoek bent naar iets om je dagelijkse outfit op te fleuren of een statement wilt maken tijdens een avondje uit, deze panty is de perfecte keuze.

Meer lezen
wasvoorschriften - handwas

Bekijk maattabel

Andere suggesties…